Despre mine

Fotografia mea
Maybe other people will try to limit me but I don't limit myself.(Jim Carrey)

joi, 25 martie 2010

After love comes silence.But what comes after silence?






As vrea sa abordez acest subiect. Ce urmeaza dupa dragoste,dupa sentimentul acela despre care am auzit ca nu il poti trai oricand..oricum? Inteleg ca dupa ce o relatie se consuma urmeaza o clipa de tacere.O clipa in care ne amintim ceea ce a fost si regretam anumite lucruri pe care le-am facut sau nu le-am facut .
Asadar,dupa iubire/dragoste urmeaza tacere. O tacere care te face sa spui SHHH.,dar nu vreau sa generalizez in unele cazuri nu exista aceasta pauza scurta care sa marcheze trecerea intre o relatie si singuratate din punct de vedere al emotivitatilor.

Am zis ca poate dupa dragoste urmeaza tacere,dar dupa tacere ce urmeaza?

Dupa tacere pot urma un moment de isterie,un moment de ras necontrolat,un moment de melancolie,un moment de depresie,un moment in care iti doresti sa distrugi,un moment in care bei,un moment in care vrei ca totul sa fie PINK forever and ever.
Asadar,dupa tacere poate urma tacere sau poate urma un zgomot care sa distruga orice stare de melancolie care poate fi generata de o eventuala despartire.

After love comes a big silence...Silence...Silence.

After silence..silence..comes the big smile.


And after the big smile comes another you.!
Butterflies in my stomach-Tricoul (live)

Don't even bother !



She’s been to private school
And she speaks perfect French
She’s got the perfect friends
Oh isn’t she COOL!

She practices Tai Chi
She’d never lose her nerve
She’s more than YOU deserve
She’s just far better than me

Hey Hey

So DON’T BOTHER
I won’t die of deception
I promise you won’t ever see me CRY
Don’t feel sorry
And DON’T BOTHER
I’ll be fine
But she’s waiting
The ring you gave to her will lose its shine
DON’T BOTHER, be unkind
(lyrics from Don't bother,Shakira)

 
So this song makes me feel the way I feel. Such as an idiot that may lose herself.I feel stupid like an alien lost on his way..Such a bizare feeling that I thought I might be strong..but I really feel like I am down and I feel such as a big stupid lamb..
I think I''m tired of taking risks , so whatever can happen with myself. Don't even bother..to look at me!
Lost is the suposition of making love songs or funny stories makes me feel quite nervous,but realizing that I am stronger that I know I do all my best to keep me on Earth.
Even if my head is above the sky my small legs are on the strongest secure place named home.
 
 
So very quick I am going to tell you a few songs for the theme : "Don't even bother!"
 
Shakira-Don't bother
 
Stage Dolls - Love don't bother me
 

miercuri, 24 martie 2010

Buna seara , iubite !

Te astept :x ca si caaand. Numai cu tine pe mess as sta sa vorbesc :))

Asta este efectul cafea latte,somn 0 si multe rasete cu domnisoara Zghiba :)). Deci da...

Sentimente frumoase de primavara. Incetul cu incetul ne obisnuim cu aerul mai cald si asteptam cu sufletul la gura o vara spectaculoasa.

Am un sentiment asa de fluturasi in burtica :">  si sincer nu stiu care este cauza...Cred ca totusi este vorba despre ceva minor,care totusi este cam major..si poate deveni frumusel foc.
Ma bucur asadar,ca am scapat de ninsoare si alte treburi friguroase si ca primavara isi arata coltii pe langa noi.
Am inceput bine totul,chiar si sezonul la ciclism. Prima cursa de sosea am ratat'o ca sa zic asa,dar nu-i nimic,urmeaza alta.Las'ca trece si poate voi intrece :)).Si pe urma voi petrece. Ha!

Ma gandesc acum..ca vine o vreme in care va trebui sa cedez si din timpul de studiu pentru antrenamente oficiale..cicliste ,dar momentan sunt afundata intr-o monotonie dura cu scoala si cu alte nimicuri cu care imi ocup timpul cu brio.!

So...dear Reader !Vreau sa zic ca...si sa subliniez faptul ca...de fapt :)) ma simt asa de amuzata de aceasta primavara incat as ceda nervos si as face o criza de fericire din care sa ies victorioasa cu zambetul larg pe fata.


In sfarsit.In momentul de fata ma gandesc sa ma intind la taclale cu cativa prieteni.

sâmbătă, 20 martie 2010

miercuri, 10 martie 2010

Reggae !




O melodie reggae foarte draguta pe care o ador de cateva zile :
                                                                                                Ini Kamoze - World a Reggae
O alta melodie interesanta interpretata de  Erykah Badu & Stephen Marley

World is a Reggae! Indeed. I love a few songs so I'll put their link here for the persons are interested in.!



marți, 9 martie 2010

Tatuaj / Tatuare / Tatuat

Pornim de la definirea cuvantului TATUAJ : Desen care ramane pe piele dupa tatuare(insemnare).
Tatuajul sau pigmentata dermala,este un semn facut prin injectarea tusului in piele pentru decoratie sau alte motive.
Tatuatul ca forma de arta, de-a lungul anilor , a fost acceptat de multe tari,triburi si grupuri etnice.In multe cazuri este acelasi scenariu cum a fost la inceput.Probabil niciodata nu vom sti cine a fost primul om care si-a marcat pielea.Stim si intr-adevar este mult mai evident,aceasta veche si unica arta a fost practicata de la inceputul timpului si decorarea corpului nu este nimic nou. De la tatuaj la vopsirea corpului,de la piercing(gaurirea corpului) pana la purtarea bijuteriilor,coafura chiar si machiajul la emerrgenta in anii recenti la operatii cosmetice.

Recent m-am apucat de studiat in detaliu diverse notiuni si caractere despre tatuare.
Asadar am gasit un studiu facut despre tatuaje si sincer mi s-a parut foarte deosebit.   Despre tatuaje
Tatuajele raman "semne"de infrumusetare a corpului.


Tatuajele tribale tind sa afiseze istoria si in unele cauze afiseaza statutul social,depinde de tribul care foloseste acele tatuaje.Tatuarea inseamna altceva pentru Amerindieni care foloseau tatuajele pentru a-si arata masculinitatea de obicei prin tatuarea unor animale pe ei.Polynesienii foloseau aceste tatuaje tribale pentru a exprima istoria persoanei ce le purta pentru a ii indentifica statutul social.Oamenii antici din Noua Zeelanda isi tatuau de obicei fata si picioarele.

Tatuajele faciale erau folosite in general pentru individualiatte.Celticii foloseau tatuajele cu noduri,danteluri,abstracte si caractere mitice.Acestea sunt putine tipuri de tatuaje,dar acum,putem vedea o multime de tatuaje cu modele la moda afisandu-se in societate.Nu putem analiza mintea nimanui pentru un motiv de ce s-au tatuat pe ei.Este gandul lor personal care l-a incurajat sa-si faca tatuajul/tatuajele.


Tatuajele de tip bratara / inel sunt preferatele mele.In ultimul timp foarte multe persoane se tatueaza asa,deoarece este un tatuaj discret,fin ,care acorda o atentie anumitor parti.Tatuajul in jurul bratului ofera o nota de senzualitate pentru femei,iar barbatilor le ofera o cercumferinta interesanta in jurul muschilor aratandu-le ca si ei arata bine infrumusetati cu ceva cat de cat discret.





Eu personal sunt de acord cu tatuajele.Chiar mi se pare ca sunt simpatice si speciale,consider ca te fac sa ai ceva aparte.Desigur ,nu vreau sa zic ca sunt de acord cu extremele de tatuare a tot corpului,de a deveni obsedat de tatuare.De aceea spun ca tatuajele sunt un lucru extraordinar de infrumusetator cat timp este pe corp cu bun simt si nu in materie extrema.

Nu mai vine primavara ?! Unde este?

Este deja 9 martie (cica ziua barbatilor azi). Am intrat in luna principala a primverii si nimic! Afara ninge!
Iarna se pare ca vrea sa se mute cu totul.
Incalzirea globala e o gluma proasta?! E aiurea! Unde este incalzirea? O astept cu sufletul la gura,m-am saturat de MII de haine,de incomoditate,de ger,de frig in general,de masini,de ambuteiaje,de SOMN.
Este o stare de moleseala totala pe o vreme mohorata cum este afara.Unde este primavara?
Am ajuns oare sa avem o clima cu doar doua anotimpuri? 6 luni de iarna si 6 de vara? INGROZITOR.
Unde sunt tipicele zile de primavara in care privesti vesel primii ghiocei. Am decazut. Natura incepe sa ne joace farse.

Nu mai vine primavara?! Unde este? Unde sunt florile? De ce e zapada!? Unde este incalzirea globala? Oare incepe o noua epoca a GHETARILOR?

Inspaimantator . Cand vine primavara?