Despre mine

Fotografia mea
Maybe other people will try to limit me but I don't limit myself.(Jim Carrey)

marți, 13 iulie 2010

You make me feel sick. Because I adore you.

You make me sick. You make me feel soo sick. You're such a disease to me...



Colbie Caillat - Tell Him .









You make me sick. You make me feel soo sick. You're such a disease to me...such a mistery..such a drug...such an everything. You were special, now you're like...everyone. You're done here. You made me wanna disapear.
But you know what ? I have enough oxygen here.

 Oxygen - Colbie Caillat

vineri, 9 iulie 2010

Parfumul de Patrick Suskind



"Mirosul sugera prospetimea ; dar nu prospetimea lamailor si a naramzelor, nici a mirtului sau a frunzei de scortisoara , nici aceea de izma creata,mesteacan,camfor sau ace de molid, nici prospetimea ploii de mai, a vantului geros sau a apei de izvor..."
"Era in acel miros amestecul a doua elemente , unul aerian,altul greu, de fapt nu amestecul, ci unirea lor.."
"Indata ce golea al doilea pahar, pierea orice nervozitate,indoiala , nesiguranta, si il cuprindea o liniste minunata."
" Omuletul in haina albastra aparuse insa acolo pur si simplu, ca ivit din pamant, cu o sticluta, careia-i scoase dopul , in mana."

Ingrid Michaelson - Everybody (wants to love) Everybody (wants to be loved)

vineri, 2 iulie 2010

Despre "Dans,dans,dans" de Haruki Murakami .


Actiunea din Dans,dans,dans (1988) se desfasoara dupa patru ani de la intamplarile din In cautarea oii fantastice , in urma unui vis obsesiv , eroul fara nume al lui Murakami  se hotaraste sa se reintoarca in Sapporo , in speranta de a descoperi un indiciu care sa-l ajute sa o gaseasca pe Kiki, iubita lui disparuta fara urma .Acesta este inceputul unui dans hipnotic care ii poarta pasii din Sapporo in Tokyo  si Hawaii , intr-o inlantuire de evenimente petrecute la granita fragila dintre real si fantastic.Amestec de tragic si umor fin,cartea vorbeste,in esenta, despre fragilitatea vietii , nevoia de comunicare si caldura umana.