Despre mine

Fotografia mea
Maybe other people will try to limit me but I don't limit myself.(Jim Carrey)

vineri, 3 decembrie 2010

What am I ? or..Who am I ?


Cine sunt ?...sau ce sunt eu ?Sunt intrebari extraordinar de grele pentru persoana mea.Faptul ca nu ma regasesc intr-un tipar..este exasperant de obositor.Nu reusesc sa imi creez propria persoana..
Astazi venind spre casa de la scoala m-am tot gandit la conceptul "Eu"..Am analizat fiecare particica din mine pentru a realiza cine sunt eu.
As putea incepe prin a spune ca sunt o persoana umana,poate prea umana pt universul acesta atat de inuman si rece.Sunt o fiinta care paseste pe strazile vietii cu teama si nesiguranta.De ce aceasta nesigurata? pentru ca nu ma regasesc intr-un tipar.
Tiparul omului pe care nu il inteleg si pt care sunt judecata aspru..este tiparul omului absolut dezinteresat de calitatile morale si absolut atras de calitatile financiare si sexuale.Ne aflam intr-o lume in care nu se mai cauta valori morale,ci aici lumea cauta bani , independenta si multe lucruri care nu pot aduce cu adevarat o avansare spirituala a sufletului.Asta este unul din motivele pentru care nu ma incadrez intr-un tipar.Eu nu sunt o persoana care sa caute bani sau aceste aspcte numite "modernism" sau "actualitate", eu caut modele de persoane care au facut intr-adevar ceva pt a ma putea ghida in labirint.,eu sper si cred in valorile morale alea umanitatii,cred in vise , cred in sperante si in afectiune.Cred in toate sentimentele care "in ziua de astazi" sunt straine.Cred in dragoste,de ce nu..desi nu pot spune ca stiu cu exactitate ce inseamna.Nu o pot defini.Cred in fericire,fericire sufleteasca,desi nu pot spune ca o simt pe deplin.Cred in implinire si in tot ceea ce tine de umanitate.
Poate ca par o persoana invechita spunand ca prefer conceptul de "moral" decat "imoral",dar nu sunt.Sunt de acord si cu anumite pasaje din viata contemporana.Nu sunt incadrata nici in tipul persoanei care spera la revenirea trecutului..asta nu se va intampla,nu curand.
Revenind la ceea ce sunt..ce sunt eu? Sunt o fata,in primul rand o fata,care asteapta sa realizeze in ce tipar se poate incadra.Din cauza ca nu ma regasesc in categoria de eleva , in categoria de "fitoasa" sau in alte categorii , gen "comunista"...nu imi pot realiza un cadru perceptiv in care sa pot analiza lumea.
Sunt aflata undeva in afara cercului,intr-un spatiu care pare tot mai stramt,iar eu..eu cine sunt ?
Ma simt interiorizata in mediul scolar in fata colegilor,deoarece ei nu percep gandirea mea..si atitudinea mea in anumite situatii,oi fi de pe alta planeta?
Mnu,e doar o incercare a mea sa ma creez , sa imi reglez pulsul si sa merg..mai departe.

Dar totusi..ce sunt eu ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu